YO!

Saturday, January 31, 2009

sudah mau habis bulan januari.then tinggal lagi 4 bulan mau abes practical. Yeayyy!

last week adalah minggu pertama aku bekerja di luar Kenanga. minggu lepas kena hantar pergi buat Accette Risk Management.kat PJ.kecik je pon company ni.so office dia pon kecik je.memang lain la environment ngan kat Kenanga tu..

dan disebabkan company ni kecik je, EY hantar 2 orang je pergi audit.aku ngan seorang lagi VT.dan disebabkan aku joined EY lagi awal dari VT lagi sorang tu, so unofficially aku adalah senior in charge bagi job tu last week. Yeah!

then dalam job tu kena audit 3 company.disebabkan monday and tuesday cuti, then kitorang ada masa 3 hari je nak siapkan kerja.then budak lagi sorang tu on leave hari rabu, so aku amek la buat 2 company dan kasi dia buat 1 company.raya cina kan, so kasik can la...

tapi bila dah buat, rasa cam menyesal lak amek 2 companies.memang rushing gile buat kerja.pening kepala hotak sekejap...memang tak sempat siap la friday hari tu.terpaksa la aku kasi ayat-ayat manis kat manager aku sekejap, menanam tebu di pinggir bibir jap, then dia kasik la hantar hari rabu ni.yeayyy....tapi dah cuti ni tak buat-buat lagi kerja.file ada depan mata, tapi nak start buat tu memang malas..-_-

yes.hari isnin ni cuti.hari wilayah.banyak betul public holiday semenjak dua menjak ni.susah tol.nak pergi kerja pon takley. hahaha...


p/s: 3hb ni aksi kemuncak aftas futsal nite peringkat kalah mati akan disambung.jom datang memeriahkan dan sokong team kita. ni kan last sem korang. datang la tengok.dengar kata team tu cam hebat gak la. hahaha.....

Happy Birthday Er-Er.

^^

3 comments:

Mysterious Lady said...

hebatla ko diberi kepercayaan & tanggungjawab yg berat!
*salute*
mse kitorg cuti raye je. sedey betol.
aku xpnh pg tgk dorg lwn futsal. nk g tgk la. kalo x bz. hehe

~JohNnyIchi~ said...

aku x lntik pon dri aku jd branch mnger, tpi aku tau responsibility otomatilkali lepas tuh..happy burfday er-er!

nazmie said...

hahahaha...takde la berat sgt kot.sbb company kecik je kot...lagi pon, aku bukanye 'diberi' kepercayaan tu, tapi aku sndiri yg 'memberi' title tu kat diri sndiri. hahaha...

yup2.hepi birthday!